Mensen blij maken met deze tastbare herinnering.

Wie is Pictures4Life


Ik ben Marco de Bruin, fotograaf. Enthousiast, professioneel, strevend naar altijd mooiere foto’s, nieuwe ideeën, (over)creatief. 10 jaar geleden als hobby gaan fotograferen….Na een tijdelijke stop door gezondheidsredenen en drukte met andere werkzaamheden heb ik mijn camera weer uit het stof gehaald.

Ik probeer altijd de mooiste momenten vast leggen op foto! Mensen blij maken met deze tastbare herinnering. Geweldig om een echte spontane kinderlach te mogen “vangen” of iemand die volledig op kan gaan in zijn hobby of fantasiewereld. Iedere reportage is anders en iedere reportage is speciaal.

Wat is je specialisme


Ik probeer mijn vrije werk zo breed mogelijk te houden, hoofdzakelijk omdat ik alles gewoon te leuk vind, Je vind in mijn portfolio dan ook foto’s van verschillende vakgebieden (portret, sport, muziek en landschapsfotografie). Maar mijn specialisme ligt toch wel bij concert/festival fotografie, evenementen fotografie en portretfotografie.

Mocht je na het zien van mijn portfolio interesse hebben in een fotoshoot of heb je evenementfoto’s van je zelf gezien neem dan voor contact met mij op.

contact

Mijn doel?

Echt eerlijke, pure en mooie foto’s maken. Tijdens opdrachten zorgen dat iedereen op de foto staat zoals hij/zij echt is. Een reportage draait voor mij om de spontane momenten. Je ontkomt er niet aan om tijdens een reportage ook de geposeerde foto’s te maken maar toch zie je dan meestal niet de echte ik van iemand. Daarom is de combinatie van deze twee voor mij erg belangrijk tijdens de reportage. Voor iedereen de tijd nemen en dit vooral nog heel lang met heel veel plezier blijven doen.

Ik fotografeer altijd enthousiast en ontspannen en sta bekend om het schieten van eigentijdse beelden met een geheel eigen stijl. Kwaliteit, service en spontaniteit staan overigens voorop. Ik vindt het belangrijk om jou eerst te leren kennen voordat we met de shoot aan de gang gaan. ik ben van mening dat je iemand alleen goed kunt fotograferen als je de persoon ook echt kent. Bovendien vind ik het van belang dat we volledig achter alle ideeën en het voorstel concept staan.

In het verleden hadden mijn reportages hoofdzakelijk de focus op fantasy, cosplay en anime. Vaak ging het om het opbouwen van iemands portfolio binnen de cosplay/fantasy wereld. Van het een kwam het ander. Vandaar dat ik ondertussen meer met portretfotografie en bedrijfsfotografie bezig ben. Vanuit mijn passie voor muziek en ervaring uit het verleden ben ik inmiddels ook bezig met portretfotografie met de focus op artiesten en bands. Uit het verleden weet ik dat je als beginnende artiest of band vaak niet het budget hebt voor een mooie profielfoto en al helemaal niet voor een reportage tijdens je eerste optredens. Ik probeer deze starters dan toch deze foto's te bieden voor een klein prijsje of op TFP basis.